eldik2012.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για μία ακόμα φορά υποστήριξε ένθερμα δράσεις και ενέργειες με στόχο την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, αναδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς σε ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας.

Ειδικότερα, αναγνωρίζοντας το όραμα της Κιβωτού του Κόσμου, που απευθύνεται και φροντίζει κυρίως τα απροστάτευτα παιδιά ώστε να διασφαλίσει την κάλυψη βασικών αναγκών τους, μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσέφεραν προϊόντα τους με στόχο να μοιράσουν χαρά σε παιδιά και οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στον οργανισμό.

Παράλληλα η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτέλεσε αρωγό του 20ού διεθνούς χριστουγεννιάτικου bazaar που πραγματοποιήθηκε από το φιλανθρωπικό σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού. Μέσω του χριστουγεννιάτικου bazaar η πρωτοβουλία συνέδραμε στο αξιόλογο έργο του σωματείου, το οποίο εδώ και 32 χρόνια στηρίζει και προσφέρει βοήθεια σε 14.200 παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και σε 6.180 άπορες οικογένειες.

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποστήριξε την Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη», που προσέφερε «δέματα αγάπης» σε ευάλωτες οικογένειες της Θεσσαλονίκης.

 

Άννη Καραγκιουλέ, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn