eldik2012.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενώνει δυνάμεις με μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες βιομηχανίες ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, την Οικογένεια Στεργίου, που ιδρύθηκε το 1999 ως επέκταση της μητρικής εταιρίας Ε. & Κ. Στεργίου και Σία Ο.Ε.

Ειδικότερα, το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Οικογένεια Στεργίου, παρασκευάζει καθημερινά περισσότερες από 200 παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές για αρτοσκευάσματα, σνακ και γλυκά, βέλτιστα προσαρμοσμένες για απευθείας κατανάλωση ή τελική προετοιμασία στο σημείο πώλησης. Παράλληλα βασικό στόχο της εταιρίας αποτελεί η συνεχής επένδυση στο κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης στον τομέα της απόδοσης και της χρήσης των υλικών.

Stergiou logo RGB 176x92 002Επιπροσθέτως, η εταιρία Οικογένεια Στεργίου επιλέγει να χρησιμοποιεί συστηματικά υλικά και αλεύρια από πιστοποιημένους παραγωγούς με απώτερο σκοπό να διατηρήσει  αναλλοίωτη τη σχέση ποιότητας, διατροφικής αξίας και τιμής που τη χαρακτηρίζει από την ίδρυσή της, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ύψιστη διατροφική εμπειρία του τελικού καταναλωτή.

H Οικογένεια Στεργίου αποτελεί ενεργό μέλος της  πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και μέσω της σύμπραξης αυτής στοχεύει στην ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού ιστού στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn