4vitex.jpg

 

Η VITEX Α.Ε., η μεγαλύτερη, ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρία οικοδομικών χρωμάτων με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πωλήσεις και μερίδιο αγοράς εντάχθηκε στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία επεκτάθηκε σε νέα προϊοντική κατηγορία.

Ειδικότερα, το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η VITEX, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1932, παράγοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTHERM) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Η πληθώρα προϊόντων της παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που διαθέτει, κι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη και διεθνώς, που λειτουργούν με βάση πρακτικές «Zero Waste» και «Net Zero Energy».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της VITEX, εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας των οικοδομικών χρωμάτων παγκοσμίως, ενώ το brand έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή ως μια καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία και ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και την πελατοκεντρική προσέγγιση έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων με πιο πρόσφατες να περιλαμβάνουν την πιστοποίησή της ως «Great Place to Work» (2020-2021), «Growth Awards» ως μια από τις Top 19 δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (2019 & 2018) και βραβεία Marketing & διαφήμισης Marketing «Excellence Awards» (2019) και «Ermis Awards 2019».

Παράλληλα, μέσω της συνολικής στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης που χαράσσει η εταιρία, προσφέρει ουσιαστικά και συστηματικά μέσα από δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη της χώρας. Από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, η VITEX αναπτύσσει προϊόντα τα οποία λειτουργούν ως καταλύτης αειφορίας (sustainability catalyst) και παρέχουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, περιορίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, επενδύει πανελλαδικά και στηρίζει το ανθρώπινο κεφάλαιο, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus,VITEX

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας επιθεωρήσεων, ελέγχων και πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn