2.jpg

 

Με παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και ανακοίνωση της επίσημης έναρξης της καμπάνιας επικοινωνίας της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή Ανοικτή Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας.

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους μελών, δημοσιογράφων καθώς και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή Ανοικτή Γενική Συνέλευση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το απόγευμα της 18ης Μαΐου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Ανοικτής Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το «παρών» είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για καίρια ζητήματα που άπτονται της ελληνικής επιχειρηματικότητας, με αφορμή την πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η χώρα.

adΠαράλληλα, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με μότο «Πρώτη φορά ενωθήκαμε και γίναμε παράδειγμα» ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής, digital και outdoor προωθητικής καμπάνιας της, με 100 σημεία παρουσίας σε όλη την Αθήνα, στοχεύοντας να επικοινωνήσει άμεσα τις αξίες και το ιδεολογικό της περιεχόμενο στο κοινό. Η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης της πρωτοβουλίας εστιάζει στην ενότητα των Ελλήνων και κυρίως στο κοινό υπόβαθρό των περισσοτέρων από 60 εταιριών με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, που λειτουργούν ομαδικά και αγωνίζονται για έναν κοινό σκοπό, τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας. Η πανδημία του COVID-19 ανέδειξε τη σημασία των εννοιών της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, που με τη χρήση συναισθηματικού λόγου, επικοινωνούνται εύστοχα στους πολίτες μέσω της καμπάνιας.

Επιπλέον, στην Ανοικτή Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε απονομή του σήματος «Ethos» από τον Γεώργιο Μπρισκόλα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της EUROCERT, που αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, προς τις εταιρίες ΑΓΑΝ και Vitex για το κοινωνικό προφίλ και τη δέσμευσή των διοικήσεών τους στην τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και του σεβασμού προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τους εργαζόμενους, την κοινωνία, τον πελάτη και το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η ατζέντα θα περιλαμβάνει θέματα, όπως η δημόσια παρέμβαση, η περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και οι συνέργειες των μελών, πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το όραμα της πρωτοβουλίας με στόχο την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας.

Στο ακόλουθο link θα βρείτε το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: https://youtu.be/HO5PAfbXQKM

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus,Vitex

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.:

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn