agrino-mini-ryzogkofretes.jpg

H Agrino, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, κυκλοφορεί στην αγορά μια νέα, πρωτοπόρα σειρά προϊόντων, τις mini ρυζογκοφρέτες, καθώς συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των σνακ, προσφέροντες υγιεινές και γευστικές προτάσεις.

Ειδικότερα, η νέα σειρά mini ρυζογκοφρετών, που παράγεται στο εργοστάσιο της  Agrino στη Σίνδο, περιλαμβάνει τρεις γεύσεις σε σακουλάκι των 50g: τις mini ρυζογκοφρέτες με ελληνική Ρίγανη, τις mini ρυζογκοφρέτες Τυρί με Gouda, Cheddar και Γραβιέρα και τις mini ρυζογκοφρέτες Barbeque, όλες με 100% ελληνικό καστανό ρύζι & καλαμπόκι.

Οι νέες mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn