1280x720.jpg

 

Από Πέμπτη 10 Μαρτίου βρίσκεται στον αέρα το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό σποτ των mini ρυζογκοφρετών της Agrino. Η νέα ταινία, σε σενάριο της Giraffes in the Kitchen, παραγωγή της Stefi & Lynx Productions και σκηνοθεσία  Ηλία Παπαϊωάννου, δανείζεται με πρωτότυπο τρόπο στοιχεία αμερικάνικου sitcom για να μας μυήσει στην απενοχοποιημένη απόλαυση των mini.

Πρωταγωνιστές του νέου σποτ στιγμές και πρόσωπα της καθημερινότητας μας με ένα twist. Κοινό χαρακτηριστικό των πρωταγωνιστών το ότι ξαφνικά, με σκανδαλιάρικη διάθεση, σταματούν ό,τι κάνουν για να απολαύσουν περήφανα το υγιεινό τους σνακ, τις νέες Agrino Ρυζογκοφρέτες Mini, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας το «Απολαύστε περήφανα», που αποτελεί άλλωστε και το μοναδικό τρόπο απόλαυσης των mini ρυζογκοφρετών δεδομένου ότι περιέχουν αποκλειστικά ελληνικό καστανό ρύζι, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

H νέα σειρά mini ρυζογκοφρετών, που παράγεται στο εργοστάσιο της  Agrino στη Σίνδο, περιλαμβάνει τέσσερις γεύσεις σε σακουλάκι των 50g: τις mini ρυζογκοφρέτες με ελληνική Ρίγανη, τις mini ρυζογκοφρέτες Τυρί με Gouda, Cheddar και Γραβιέρα, τις mini ρυζογκοφρέτες Barbeque και τις mini ρυζογκοφρέτες Pizza, όλες με 100% ελληνικό καστανό ρύζι.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn