sabo-kazakhstan_01_002_002.jpg

 

Η SABO μόλις εγκαινίασε τη νέα Μονάδα Ανακύκλωσης Αποβλήτων στο Καζακστάν, παραδίδοντάς τη «με το κλειδί στο χέρι» στο δήμο Ust-Kamenogorsk της χώρας. Πρόκειται για το δεύτερο «turnkey plant», μετά τη ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης, που η εταιρεία κατασκευάζει εντός του 2022, αυτή τη φορά εκτός συνόρων. Τα εγκαίνια του νέου έργου έλαβαν χώρα παρουσία των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυβερνητικών στελεχών του Καζακστάν καθώς και εκπροσώπων της ελληνικής SABO.

Το σύγχρονο εργοστάσιο διαλογής διαθέτει δυναμικότητα επεξεργασίας 100.000 τόνων αστικών απορριμμάτων ετησίως επιτυγχάνοντας ανάκτηση 2/3 από τα εισερχόμενα στην εγκατάσταση ανακυκλώσιμα υλικά. Η πλήρως αυτόματη μονάδα διαθέτει τα απαραίτητα συστήματα ισχύος και αυτοματισμού, ενώ ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τάσεις στις τεχνολογίες διαχωρισμού των αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων οπτικού διαχωρισμού για την ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών υψηλής αξίας μεταπώλησης.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί μια συνέχεια της ισχυρής «πράσινης» δραστηριότητας της SABO στη περιοχή, στην οποία η εταιρεία ήδη κατασκευάζει άλλες δύο ολοκληρωμένες Μονάδες Διαλογής Απορριμμάτων προς εξυπηρέτηση των λοιπών Δήμων. Πρόκειται για ένα έργο σπουδαίας περιβαλλοντικής σημασίας για το Καζακστάν που αναμένεται να δώσει πνοή στην κυκλική οικονομία της χώρας.

#Sabo #sabosa #Καζακστάν #ΜΕΑ

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο SABO:

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 & δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του.

Ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία.

Με 40ετή παρουσία και σύνθετη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, οι εταιρείες του Ομίλου εγγυώνται λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ανταγωνιστικό κόστος και ισχυρό after-sales service με άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.

Τον όμιλο συνθέτουν οι ελληνικές SABO S.A., SICAP S.A., SABO Filiere S.A., και θυγατρικές εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία & Βραζιλία. 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn