1cdaf333-54bc-4fb2-99cc-cec94f4cb39c.jpg

 

Η KYKNOS παρουσιάζει δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα στην κατηγορία των σαλτσών για ζυμαρικά, ενισχύοντας την ηγετική της θέση ως κορυφαίος παραγωγός τοματικών προϊόντων. Η εταιρεία, αφοσιωμένη στη συνεχή καινοτομία και εξέλιξη, προσθέτει δύο απολαυστικές προτάσεις, τη Basilico και τη Napoletana, από 100% ελληνικές τομάτες και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία γεύσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με την ποιότητα ως κύριο μέλημά της, η εταιρεία επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία σε όλες τις κατηγορίες των τοματικών προϊόντων, προσφέροντας πάντα μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Οι νέες σάλτσες, συμπληρώνοντας τη σειρά των σαλτσών φέτα, πικάντικη, μανιτάρι, ελιές και κανέλα-γαρύφαλλο, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, μετατρέποντας κάθε μαγείρεμα σε μια απολαυστική διαδικασία. Οι σάλτσες Basilico και Napoletana φέρουν πιστοποίηση vegan και είναι χωρίς γλουτένη και συντηρητικά.

Με τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την ποιότητα, η KYKNOS ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του κοινού, επιδιώκοντας να είναι η κύρια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόλαυση στο τραπέζι τους.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn