Δράσεις

2o Digital Business Cloud, Data Centers & Digital Transformation

Περισσότερα...

 

Τρίτη 31 Μαΐου

 

   Online παρακολούθηση

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια έννοια που έχει εισέλθει πλέον σε εξαιρετικό βαθμό στην καθημερινότητά μας. Από πολύ μικρές επιχειρήσεις μέχρι παγκόσμιους κολοσσούς και από ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών, όλοι αναζητούν τον τρόπο που θα εκμεταλλευτούν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού, τη θέση τους σε αυτό το περιβάλλον και το πώς τους επηρεάζει.

Και αυτό γιατί η ανάγκη ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης αποτελεί μια δραστηριότητα που αλλάζει θεμελιωδώς τον τρόπο λειτουργίας και παροχής αξίας

Περισσότερα...

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο η έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Περισσότερα...

 

Ανοίγει τις πύλες της στις 11 το πρωί του Σαββάτου η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2022 – ECDM Expo, η οποία πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ECDM Expo SE Europe 2022, η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 11:00 έως τις 20:00 και τις δύο ημέρες λειτουργίας της.

Περισσότερα...

12η Health Expo Athens:21 & 22 Μαΐου 2022 -Έκθεση + συνέδριο + διαδικτυακή μετάδοση

Περισσότερα...

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος, Αττική

23 Μαΐου 2022
3η Ημέρα Συνεδρίου Φαρμακευτικής Φροντίδας
Διαδικτυακή μετάδοση

Σε μια εποχή που πανδημία έχει αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στον χώρο της υγείας, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινής τους πρακτικής αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Μέσα στο πλαίσιο αυτό η διεξαγωγή της

Περισσότερα...

AgriBusiness Peloponnese 2022: Live η νέα ιστοσελίδα

Περισσότερα...

Είναι live η νέα ιστοσελίδα του AgriBusiness Forum: AgriBusiness Peloponnese 2022

Στην 5η επέτειό του το AgriBusiness Forum επεκτείνει το αποτύπωμά του στην Πελοπόννησο με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας για την παραγωγή, επεξεργασία και διανομή γεωργικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Το AgriBusiness Peloponnese 2022 διεξάγεται

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα του κεντρικού συνεδρίου της ECDM Expo SE Europe 2022

Περισσότερα...

 

Ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή της eCommerce & Digital Marketing Expo, Greece & Southeastern Europe 2022 το πρόγραμμα των ομιλιών του διεθνούς κεντρικού διήμερου συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου 2022.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, το διήμερο διεθνές συνέδριο έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή

Περισσότερα...