Εργασία

Skywalker Jobs l Eίμαστε στα App μας!

Περισσότερα...

 

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα εφαρμογή του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να έχει στο κινητό του τηλέφωνο τις βασικές λειτουργίες για να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αναζητήσει την εργασία που επιθυμεί.

Μέσω του application του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, από το κινητό του θα μπορεί πλέον να ανακαλύψει νέες ευκαιρίες εργασίας και να διαχειριστεί τις αιτήσεις του με ευκολία. Η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε για να βοηθήσει όποιον βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας να βρει την ιδανική δουλειά με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Πρόκειται για το Skywalker Jobs, που είναι ήδη διαθέσιμο σε σύστημα IOS και

Περισσότερα...

13ο Εθνικό Συνέδριο για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας

Περισσότερα...

 

Το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠαΔΑ), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ηλιακής Τεχνικής (ΙΗΤ), διοργανώνει το 13ο Εθνικό Συνέδριο για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας, στις 15-17 Μαΐου 2024, στις εγκαταστάσεις του ΠαΔΑ στην Αθήνα. Σκοπός του συνεδρίου είναι να συνεχίσει να προσφέρει το κατάλληλο επιστημονικό βήμα στο σύνολο των Ελλήνων ερευνητών-επιστημόνων, όπου θα μπορούν να διατυπώσουν τεκμηριωμένες απόψεις και θέσεις για τη συμβολή των ΑΠΕ/ΗΜΕ στην υλοποίηση μιας κοινωνικά δίκαιης και βιώσιμης πράσινης ενεργειακής μετάβασης. Παράλληλα, ενθαρρύνονται νέοι Έλληνες ερευνητές να παρουσιάσουν το επιστημονικό τους έργο, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα ώστε καταξιωμένοι Έλληνες

Περισσότερα...

Τη Δευτέρα, 4/12, ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και δώρου Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ

Περισσότερα...

 

Τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 -νωρίτερα από ποτέ- θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής αδείας και του επιδόματος εργασίας.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν από τη ΔΥΠΑ με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης

Περισσότερα...

Ακόμη εκπαιδεύετε τους ηγέτες σας;

Περισσότερα...

 

Γνωρίστε τους το Coaching!

Τι ηγέτες πιστεύετε ότι χρειάζεται ο σημερινός απρόβλεπτος, ανησυχητικός κόσμος;  Η συνεχής ενασχόλησή μου με τους ανθρώπους για πολλά χρόνια και ιδιαίτερα τους ανθρώπους επιρροής, στα κέντρα απόφασης μού επιτρέπουν να έχω την παρακάτω άποψη.

Πιστεύω λοιπόν ότι σήμερα χρειάζεστε ανθρώπους να φέρουν τη θετική αλλαγή, την αισιοδοξία και την πίστη στο μέλλον και στη δημιουργία, όχι στην καταστροφή και την αδράνεια. Οι δύσκολοι καιροί χρειάζονται δύσκολες, γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις, αποφάσεις που προέρχονται από πεποίθηση και πίστη, όχι από φόβο.

Ανθρώπινες ποιότητες όχι μόνο γνώσεις. Επομένως, πόσο σημαντικό είναι να έχετε τους ηγέτες σας, το δεξί ή το αριστερό

Περισσότερα...

Η σημασία του ταλέντου στον κόσμο της απασχόλησης

Περισσότερα...

 

Είναι πλέον φανερή η άνοδος του ChatGPT, η συνεχής ανάπτυξη του Metaverse ή των αλγορίθμων που επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε ότι αν βασιστούμε εξ’ ολοκλήρου στις μηχανές και την τεχνολογία, θα έχουμε όλοι ίδια αποτελέσματα, προϊόντα και δραστηριότητες. Έτσι, στη μέση της αυξανόμενης ψηφιοποίησης στον χώρο της εργασίας και του ανθρώπινου δυναμικού, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι παραμένουν το καταλυτικό στοιχείο για το μέλλον.

Στην έκθεση της ManpowerGroup για τις τάσεις στον κόσμο της απασχόλησης για το 2023, με τίτλο "Η

Περισσότερα...

Πες μου τις αξίες σου, να σου πω τι δουλειά θα κάνεις

Περισσότερα...

 

Τις τελευταίες δεκαετίες, ένα τεράστιο ερευνητικό έργο έδειξε ότι οι εργασιακές αξίες ανήκουν στις σημαντικότερες επιρροές που οδηγούν τους ανθρώπους σε διαφορετικά επαγγέλματα.

Εκτός από την επαγγελματική επιλογή, οι εργασιακές αξίες έχουν συνδεθεί με την αξιολόγηση αποφάσεων και δράσεων, την ικανοποίηση από την εργασία και τη ζωή, το κίνητρο για εργασία και τη δέσμευση σε αυτήν, ενώ επηρεάζουν τους τρόπους συσχέτισης με έναν οργανισμό και τις δυναμικές της ομάδας. Επίσης, οι αξίες συνδέονται με την απόδοση στην εργασία και τα μελλοντικά επιτεύγματα ή τις αμοιβές!

Ας δούμε π.χ. έναν βιολόγο που του αρέσει η δουλειά του αλλά ταυτόχρονα έχει μεγάλη αξία για αυτόν η επικοινωνία με άλλους

Περισσότερα...