Κοινωνία

STOP στον δράστη που έχεις μέσα σου!

Περισσότερα...

 

Είναι αυτή η μικρή φωνούλα που όμως είναι τόσο δυνατή, τόσο παρεμβατική. Είναι αυτή η πλευρά σου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι αυτός ο «δράστης» που έχεις μέσα σου που σε ωθεί σε πράξεις βίαιες, που σε καταπιέζει, που σε κάνει να σου κάνεις όσα σιχαίνεσαι να σου κάνουν.

Ο δράστης σου είναι αυτός που…

  • Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι εντελώς άχρηστη και χαμένη. Ε, και αφού το νιώθεις, θεωρείς ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.
  • Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις ποτέ. Η χαλάρωση, η ξεκούραση είναι πολυτέλειες ή ακόμα χειρότερα είναι ενδείξεις ανικανότητας και ανυπαρξίας.
  • Στο τέλος της μέρας σε κάνει να πεις ότι φυσικά και θα

Περισσότερα...

Έρχεται το 25ο InfoCom World - Diginvest in Greece: New Horizons!

Περισσότερα...

 

Με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!», το Infocom World 2023 έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress, για να φέρει στο προσκήνιο την πρόοδο και την καινοτομία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και ευρύτερα της τεχνολογίας.

Φέτος, στο συνέδριο θα συναντηθούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και 25 χρόνια του συνεδρίου InfoCom World! Επιπλέον, το συνέδριο θα είναι αφιερωμένο και στην τεχνητή νοημοσύνη για να αναδείξει τις σημαντικότερες πτυχές, την αξία των

Περισσότερα...

Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ

Περισσότερα...

 

Η εταιρία Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ / Seerelia Outsourcing Corp. (Hellas) S.A. υλοποιεί στο ΕΒΕΑ την 23η και 24η του Νοέμβρη ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ σεμινάριο «εφ’ όλης της ύλης» το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους επιχειρηματίες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΥΠΑΝ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής & Πειραιά (ΣΒΑΠ), την ευγενική χορηγία της VODAFONE ΑΕ & της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΙΚΕ και σε συνεργασία με φορείς οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα και δημιουργικά με την επιχειρηματικότητα (π.χ. νομική & λογιστική εταιρία, τραπεζικοί οργανισμοί, εταιρία μάρκετινγκ κ.λπ.) και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ιωάννη Τεάζη, διευθύνοντα συμβούλου της

Περισσότερα...

«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη

Περισσότερα...

Από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα

«Η καρδιά της βασιλοπούλας»

 

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κουλουμπή - Κάρμεν Ρουγγέρη

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

 

Δεν είναι ένα απλό παραμύθι, είναι ένα υπέροχο παραμύθι της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ.

 

Ένα παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη και θα ζωντανέψει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.  

 

Η σκηνή του θεάτρου Κιβωτός θα γεμίσει χρώματα, χορούς, κοστούμια (εμπνευσμένα από  παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας), παραδοσιακά τραγούδια και μουσική της

Περισσότερα...

17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest

Περισσότερα...

 

Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια καλλιτεχνικής και δημιουργικής πορείας. Όλα τα φώτα στρέφονται στην πόλη της Χαλκίδας, όπου σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μουσικοί, κορυφαίοι δημιουργοί καθώς και εκπρόσωποι των γραμμάτων και της τέχνης συναντιούνται ξανά δίπλα στα στενά του Ευρίπου σε μια ακόμη γιορτή δημιουργικότητας και πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και για έξι ημέρες, μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε νέους φαντασιακούς τόπους, ιδωμένους μέσα από το κλείστρο του κινηματογραφικού φακού.

Η συμμετοχή των δημιουργών αυτή τη

Περισσότερα...

Ξεκινά η 7η Γιορτή Μελιού, η πιο γλυκιά γιορτή της πόλης

Περισσότερα...

 

Περισσότεροι από 70 παραγωγοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στο Ζάππειο!

 

Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου μελισσοκόμοι και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου συμμετέχοντας στην πιο γλυκιά γιορτή της πόλης!

Ο πιο όμορφος κήπος της Αθήνας θα πλημμυρίσει μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό και επιλεγμένα προϊόντα που συνδυάζονται άψογα με το πιο θρεπτικό συστατικό που μας χαρίζουν οι μέλισσες.

Στην 7η Γιορτή Μελιού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα, να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να ενημερωθούν για τις πολύτιμες ιδιότητες του μελιού. 

Περισσότερα...