Made in Greece

ΚΥΚΝΟΣ A.E: Λανσάρει δυο νέα προϊόντα στην κατηγορία των pasta sauces

Περισσότερα...

 

Η KYKNOS παρουσιάζει δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα στην κατηγορία των σαλτσών για ζυμαρικά, ενισχύοντας την ηγετική της θέση ως κορυφαίος παραγωγός τοματικών προϊόντων. Η εταιρεία, αφοσιωμένη στη συνεχή καινοτομία και εξέλιξη, προσθέτει δύο απολαυστικές προτάσεις, τη Basilico και τη Napoletana, από 100% ελληνικές τομάτες και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία γεύσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με την ποιότητα ως κύριο μέλημά της, η εταιρεία επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία σε όλες τις κατηγορίες των τοματικών προϊόντων, προσφέροντας πάντα μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Οι νέες σάλτσες, συμπληρώνοντας τη σειρά των σαλτσών φέτα, πικάντικη, μανιτάρι

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την PressiousArvanitidis

Περισσότερα...

 

H πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την PressiousArvanitidis, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών για πάνω από πενήντα χρόνια και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία εκτυπώσεων στην Ελλάδα.

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εδρεύει στο Ύπατο Βοιωτίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο offset παραγωγής της. Τα γραφεία του εμπορικού Τμήματος και η μονάδα ψηφιακής παραγωγής της βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής. Η εταιρία παρέχει διευρυμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας, οι οποίες αποτελούν για τους πελάτες της προϊόντα υψηλής αξίας. Ο προσανατολισμός της εταιρίας-Μέλους στην ολοκληρωμένη ποιότητα σε όλα τα στάδια μίας εκτυπωτικής εργασίας, στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική

Περισσότερα...

Το Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Polyplast LTD υποδέχτηκε τους φοιτητές του ΟΠΑ

Περισσότερα...

 

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το τρέχον ακαδημαϊκός έτος επίσκεψη Καθηγητών και φοιτητών του τρίτου και τέταρτου έτους του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της εταιρίας-Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Polyplast, στο Βιομηχανικό Πάρκο Αυλώνα.

Κατά την άφιξη των Καθηγητριών και φοιτητών πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Γιώργο Παπαδά - Ιδιοκτήτη της Polyplast LTD, την Ελπίδα Βοργία - Οικονομική Διευθύντρια, την Άννη Καραγκιουλέ - Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και της Polyplast LTD, την Ζοζιάννα Παπαδά - Τμήμα Μάρκετινγκ και τον Νίκο Τζουρμέτη - Τεχνικό Διευθυντή, ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση των 50 φοιτητών.  Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν  οι

Περισσότερα...

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει τη Rollex

Περισσότερα...

 

H πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει το αποτύπωμά της με την ένταξη της Rollex, που αποτελεί σήμερα τη Νο1 ελληνική βιομηχανία στα εργαλεία βαφής.

Η Rollex ιδρύθηκε το 1958 από τον Στυλιανό Μαντούδη και δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής ρολών, εργαλείων και αξεσουάρ βαφής. Η άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της, αλλά κυρίως η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της, την καταξίωσε και την εδραίωσε ως την πρώτη επιλογή βιομηχανίας στον τομέα της. Το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας ξεχώρισε για την πρωτοπορία του στα εγχωρία δεδομένα και αναπτύχθηκε γρήγορα έχοντας ισχυρό επιχειρηματικό όραμα και πλάνο.

Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες

Περισσότερα...

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την εταιρία ΑΦΟΙ Δ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ

Περισσότερα...

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει την αριθμητική της βάση υποδεχόμενη στα Μέλη της την εταιρία ΑΦΟΙ Δ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της Συσκευασίας και Εξαγωγής Κορινθιακής Σταφίδας. 

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά ιστορία στον κλάδο ενός παραδοσιακού προϊόντος, της Κορινθιακής σταφίδας. Λειτουργεί πριν από το 1890 και συγκαταλέγεται στις αρχαιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η εταιρία ξεκίνησε τη διαδρομή της στην Αμαλιάδα Ηλείας από τους ιδρυτές της Ιωάννη και Χαρίλαο Κοροντζή και το 1979 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητη έκταση 50 στρεμμάτων στη Μαραθιά Αμαλιάδας, καλύπτοντας επιφάνεια 4.000 τετραγωνικών μέτρων στεγασμένων κτηρίων. Με τα χρόνια

Περισσότερα...

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

Περισσότερα...

 

Και οι 5 προϊοντικές σειρές που λάνσαρε η Agrino από το 2019 μέχρι σήμερα κέρδισαν βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Awards.

Στη φετινή διοργάνωση των Packaging Awards η εταιρία κατέκτησε το Gold Award για τα Agrino Quick Deli, μια σειρά θρεπτικών έτοιμων γευμάτων, στην κατηγορία Graphic Design Innovation” και το Silver Award για τα Agrino Greek Gourmet, μια σειρά ημιέτοιμων γευμάτων με ρύζι και μοναδικά ελληνικά συστατικά,  στην κατηγορία Marketing in a New International Market”.

Το 2019 κέρδισε το πρώτο της βραβείο με το Gold Award στην κατηγορία “Food” για το συνολικό branding και τον σχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς Ρυζογκοφρετών Agrino.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Με συμμετοχή 900 εταιρικών εθελοντών πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική Περιβαλλοντική δράση
  2. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κοντά στους πληγέντες της Θεσσαλίας
  3. Η SICAP ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων στη Β. Εύβοια
  4. «Το ‘ψαξες;»: ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ συνεργάζονται ξανά
  5. ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Προχωρά σε νέα συνέργεια με το ελληνικό σούπερ μάρκετ Γαλαξίας
  6. Παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σε 59 Ιδιοκτήτες καταστημάτων REWE
  7. Νέα συνεργασία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τα My market
  8. Εντυπωσίασε το μεγάλο ενιαίο περίπτερο των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη foodexpo 2023
  9. Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
  10. «Στον αέρα» η νέα τηλεοπτική καμπάνια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ