Συνεντεύξεις

Γιώργος Χρανιώτης: «Υποστηρίζω την υγιή “απιστία” του να είμαι ερωτευμένος με ό,τι καλλιτεχνικό δημιουργώ και καταπιάνομαι»

Περισσότερα...

 

Έχοντας εμπλουτίσει το βιογραφικό του με πολλές επιτυχημένες συμμετοχές στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση αλλά και με πρωταγωνιστικούς ρόλους που τον καταξίωσαν ως ηθοποιό και τον ανέδειξαν προπάντων στις καρδιές μας, ο αγαπημένος σε όλους μας Γιώργος Χρανιώτης μας μίλησε για όλα. Για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, για το πώς καταφέρνει να εξισορροπεί την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή, για την αγάπη του για το τραγούδι αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στην οποία συμμετέχει για 2η χρονιά. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο stentoras.gr.

Λίγο τετριμμένη η ερώτησή μου, αλλά θα ήθελα να μας

Περισσότερα...

Λάμπρος Φισφής: «Πρέπει κανείς να έχει γερό στομάχι για να καταφέρνει να διαχειρίζεται την απόρριψη του κόσμου»

Περισσότερα...

 

Απόλυτα ειλικρινής και άμεσος, ιδιαίτερα προσγειωμένος και αφοσιωμένος στο εγχώριο stand-up comedy, ο αγαπητός σε όλους μας Λάμπρος Φισφής επανέρχεται και φέτος στη σκηνή με έναν ακόμη προσωπικό μονόλογο. Το «Πολύ καλύτερα τώρα» είναι γραμμένο για σένα που αναζητάς μια παράσταση για να γελάσεις με την καρδιά σου, να διαπιστώσεις κοινά χιουμοριστικά χαρακτηριστικά με τον διπλανό σου, αλλά και να διασκεδάσεις με τις μικρές καθημερινές στιγμές και τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε

Περισσότερα...

Πύρρος Δήμας: «Στον αθλητισμό και στο άθλημα της άρσης βαρών έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό»

Περισσότερα...

 

Έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια: τρία χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, της Ατλάντας και του Σίδνεϊ, καθώς και ένα χάλκινο στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ο αγαπητός σε όλους μας Πύρρος Δήμας δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Πάντα προσγειωμένος και συγκροτημένος, συνεχίζει να προσφέρει και σήμερα στο άθλημα της άρσης βαρών ως τεχνικός διευθυντής της Αμερικανικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών, επιβεβαιώνοντας καθημερινά τον θαυμασμό

Περισσότερα...

Σοφία Ρομπόλη: «Προσωπικά, ως ακούον άτομο που χρησιμοποιεί τη νοηματική, ακόμη μαθαίνω καθημερινά, και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ»

Περισσότερα...

 

Πώς είναι η καθημερινότητα για τη Σοφία Ρομπόλη, τη διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας; Πώς νιώθει που είναι απόλυτα δοσμένη σε έναν ιερό σκοπό: να διευκολύνει την προσβασιμότητα και την επικοινωνία των κωφών ανθρώπων; Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουν μέσα από τα ατέλειωτα δελτία ειδήσεων και τις καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές, όπου διερμηνεύει την επικαιρότητα, ωστόσο η ουσιαστική της προσφορά στον συνάνθρωπο με κώφωση ξεχωρίζει μέσα από τον αγώνα της για την κατάκτηση της

Περισσότερα...

Βίκυ Κοτσιμπού: «Είναι σημαντικό να μπορείς να στέκεσαι δυνατός στις δύσκολες στιγμές σου και να προσπαθείς και μέσα από τη δουλειά σου να αντλείς δύναμη για να συνεχίσεις»

Περισσότερα...

 

Με μια απολύτως επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, με ατελείωτες ώρες στην έρευνα, το ρεπορτάζ και την παρουσίαση, η Βίκυ Κοτσιμπού δεν ξεχωρίζει μόνο για τον επαγγελματισμό και την αγάπη της για τη δουλειά της. Η άμεμπτη προσωπικότητά της, η ειλικρίνειά της, η ευαισθησία της, η καθαρότητά της ως ανθρώπου, το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο –σε συνδυασμό με τη διαρκή προσπάθειά της να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας– είναι μερικά από τα χαρίσματα που σε

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Κάρμεν Ρουγγέρη: «Το θέατρο πρέπει να το υπηρετείς και να το αγαπάς πολύ»
  2. Μαρία Κιουρτσόγλου: «Μου αρέσουν και η Μοντεσσόρι και η κινόα. Απλά όχι συνέχεια. Χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να επέρχεται η ισορροπία»
  3. Ναταλί Σελληνίδου: «Αγαπώντας τα ζώα και μεγαλώνοντας κοντά τους τα παιδιά γίνονται ενήλικοι με ενσυναίσθηση»
  4. Μαρία Τζομπανάκη και Ελένη Σαραντέλλη: «Ο θηλασμός, για να πετύχει, θέλει υπομονή και επιμονή, χρόνο και θέληση, βοήθεια και υποστηρικτικό περιβάλλον»
  5. Έρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δεσμεύεται εύκολα αλλά, όταν το αποφασίσει, δίνεται με την ψυχή του»
  6. Ελένη Φιλίνη: «Το θέατρο θεωρώ πως σε προετοιμάζει καλύτερα για την κοινωνία και την ίδια τη ζωή»
  7. Δημοσθένης Ταμπάκος: «Για έναν αθλητή, τροφή δεν είναι μόνο ό,τι βάζει στο στόμα του αλλά και ό,τι βλέπει, ακούει, μυρίζει και αγγίζει»
  8. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Νιώθω πως η ανθρωπότητα έχει κάνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα»
  9. Κατερίνα Βρανά: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη παιδείας στην ανθρώπινη συμπεριφορά»
  10. Αντώνης Τσαπατάκης: «Γίνε αυτός που θα εμπνεύσει τους άλλους να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους και να πουν “μπορώ κι εγώ!”»